Prokládané drůbeží řízky

Potřebujeme:

600 g drůbežího masa, 5 housek, 2 vejce, 1 dcl mléka, sůl, pepř, 80 g hrášku, 1 PL petrželové natě, 2 stroužky česneku, olej, vegetu

Jak na to:

Drůbeží maso nakrájíme na řízky, osolíme, opepříme a necháme odstát. Housky nakrájíme na kostky, vložíme do mísy a zalijeme vařícím mlékem. Přidáme rozšlehaná vejce, hrášek, prolisovaný česnek, petrželku, osolíme a ochutíme. Do vymaštěné zapékací mísy rozložíme část žemlové směsi, na ni uložíme polovinu řízků, rozvrstvíme zbytek žemlové směsi, navrch zbytek řízků, pokapeme olejem a dáme upéct.

Podobné recepty:

Prokládané kuřecí řízky, Drůbeží placky, Pařížské drůbeží řízky, Drůbeží řízky se šťávou, Drůbeží řízky se šťávou