Tofu na Kantonský způsob

7.11.2011
Potřebujeme:

320 g TOFU, vodu, sůl, 1 ks větší cibule, pórek, 200 g čerstvé bílé zelí, chilli koření, 1 KL solamylu, kapii, 80 g žampionů, zázvor, grilovací koření, drcený kmín

Jak na to:

TOFU nakrájíme na kostky, pokapeme sójovou omáčkou, ochutíme grilovacím kořením, drceným kmínem, olejem, promícháme a necháme odstát. Potom krátce opečeme a vyjmeme na talíř. Do oleje přidáme nakrájenou cibuli, zelí nakrájenou na kousky, pórek a žampiony. Vše orestujeme na oleji, přidáme sůl, zázvor, sójovou omáčku a opečené TOFU. Podlijeme vodou a zahustíme solamylem. Můžeme dochutit chilli kořením.

Podobné recepty:

Tofu na Kantonský způsob, Tofu na Kantonský způsob, Tofu na srbský způsob, Tofu na čínský způsob, Tofu na čínský způsob