Kuřecí soté

Potřebujeme:

na 2 porce: 150-170 g kuřecích prsíček, cibule, žampiony, kapii, kukuřici

Jak na to:

Na rozehřátém oleji osmahneme na nudličky nakrájené maso (může být i vepřové). Když je napůl opražené přidáme na drobno pokrájenou cibulku a smažíme do sklovitá. Potom přidáme pokrájené žampiony nejlepší z konzervy a pražíme dále, pokud se nám zdá že nám cibule připékat, podlijeme vývarem, ale jen asi tak 1 dcl. Potom přidáme kukuřici a nakonec přidáme kečup. Kečup vždy přidáváme nakonec. Koření použijeme dle vlastní chuti (pepř, sladká, zda pálivá paprika, chilli). Ze sporáku odstavíme až tehdy, když kečup začne po okrajích vřít. Nakonec přidáme kapii, ale to není podmínka. Podáváme s rýží, hranolkami nebo opékanými bramborami.

Podobné recepty:

Kuřecí soté na arašídovém másle, Kuřecí soté se sýrem s modrou plísní, Kuřecí soté se sýrem s modrou plísní, Kuřecí soté s kukuřicí, Kuřecí soté na curry