Gyros v arabském chlebu

4.11.2011
Potřebujeme:

500 g mletého masa, 2 menší cibulky, 2 zakysané smetany, 4 menší rajčata, balení arabského chleba, pepř Gyros, sůl, pepř, červenou sladkou papriku, olej

Jak na to:

Na oleji osmažíme nadrobno pokrájenou cibulku, přidáme mleté ​​maso, dochutíme Gyros pepřem, solí, paprikou a pepřem a necháme asi 20 min dusit. Arabský chléb ohřejeme na pánvi. Hotovou dušenou směs mletého masa dáme na polovinu arabského chleba, potřeme zakysanou smetanou a posypeme na kostičky nakrájenými rajčaty. Přeložíme a konzumujeme.

Podobné recepty:

Kuřecí maso v arabském chlebu, Gyros, Minutka „gyros“, Vajíčka za studena, Těstoviny ala Adriena