Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Potřebujeme:

200 g polohrubé mouky, 4 vejce, 200 g cukru, 4 lžíce horké vody, 1 šlehačku v prášku, strouhanou čokoládu
Krém: 1 / 2 l mléka, 2 jahodové pudinky, 4 lžíce cukru, 1 vanilkový cukr, 1 tvaroh, 250 g Hery

Jak na to:

Krém: Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Do vychladlého zašleháme vanilkový cukr, tvaroh a Heru. Žloutky vyšleháme s cukrem a přidáme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku a nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Upečený piškot potřeme krémem. Na krém dáme vrstvu šlehačky ušlehané podle návodu na sáčku. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou.

Podobné recepty:

Piškot s pudinkovým krémeme a šlehačkou, Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou, Tiramisu Vlasta, Piškot s čokoládou a tvarohovým krémem, Piškot s mandarinkovým krémem bez vaření