Hlívový guláš se zeleninovou paprikou

Potřebujeme:

400 g čerstvé hlívy, 40 tuku, 2 cibule, sůl, pepř, mletou červenou papriku, drůbeží vývar, 200 g zeleninové papriky, 200 g rajčat

Jak na to:

Hlívy očistíme a nakrájíme na plátky. Papriku zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na osminky. Na rozehřátém tuku zpěníme očištěnou a nadrobno pokrájenou cibuli. Do opražené cibule přidáme nakrájené hlívy, zeleninovou papriku a osminky rajčat. Vše osolíme, poprášíme mletým pepřem, mletou červenou paprikou, podlijeme drůbežím vývarem a dusíme do měkka.

Podobné recepty:

Hlívový maďarský guláš, Hlívový guláš, Zelný guláš, Cuketový guláš se zeleninou, Smetanovo-bramborový guláš