Drůbeží karbanátky

Potřebujeme:

600 g zbytku vařeného nebo pečeného drůbežího masa, 2 žemle, 1,5 dcl mléka, 2 vejce, 30 g cibule, 40 g oleje, pepř, hořčici, sůl, majoránka, 30 g strouhanky

Jak na to:

Drůbeží maso umeleme na masovém strojku. Housku namočíme v mléce, vymačkáme a umeleme na strojku. Přidáme vejce, cibuli, kterou jsme s pěnili na troše oleje a přidáme k masu. Vše opepříme, přidáme hořčici, sůl, majoránka dobře zamícháme a formujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji.

Podobné recepty:

Drůbeží karbanátky, Karbánátky v leču z brmborem, Grilované karbanátky, Rádelkové rychlé karbanátky, Držkové karbanátky