Švýcarské krůtí rolky

6.11.2011
Potřebujeme:

4 plátky krůtích prsou á 150 g, 125 g kyselých okurek, 1 pórek, 1 papriku, sůl, pepř, 1 PL hořčice, 200 g tvrdého sýra, 1 lžíce oleje, 100 g cibule, 1 / 8 l masového vývaru z kostky , 75 g bílého jogurtu, 1 lžičku maizeny, 20 g kaparů

Jak na to:

Troubu předehřejeme na 200 stupňů (plynovou na stupeň 3-4). Okurky nakrájíme. Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme. Papriku prořízneme, očistíme, omyjeme a nakrájíme. Krůtí maso omyjeme pod tekoucí studenou vodou, osušíme, vložíme do mikrotenového sáčku a opatrně naklepeme na tloušťku ½ cm. Osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, naplníme okurkou, paprikou, pórkem. 150 g sýra nakrájíme na kostičky, zbytek nastrouháme. Kostky dáme do nádivky, maso srolujeme a převážeme kuchyňskou nití. Pokud zůstala nádivka, odložíme ji na další použití. Na teflonové pánvi rozehřejeme olej a rolády na něm z každé strany opékáme asi 5 minut. Pak je vložíme do pekáče, posypeme strouhaným sýrem a dáme do předehřáté trouby. Pečeme 15 minut. Cibuli oloupeme, nakrájíme a se zbytkem nádivky dáme do výpeku na pánvi. Podlijeme vývarem a necháme přejít varem. Maizenu dobře rozmícháme v jogurtu, vlijeme na pánev a zahustíme. Přidáme kapary, podle potřeby osolíme a opepříme.

Podobné recepty:

Krůti rolky s nivou, Švýcarské rolky s višňovou omáčkou, Sýrové rolky, Krůtí rolky, Švýcarské role s višňovou omáčkou