Pečené rybí filety

6.11.2011
Potřebujeme:

600 g filetů pangas, 2 stroužky česneku, 1 cibuli, 1 / 2 lžičky zázvoru, 1 / 4 lžičky chilli koření, 1 lžíci strouhané citronové kůry, sůl, 2 vejce

Jak na to:

Marináda: Rozšleháme vajíčka, přidáme rozetřený česnek, nastrouhanou cibuli, zázvor, chilli koření, strouhanou citrónovou kůru a sůl. Rybí filety namočíme do marinády na 1 až 2 hodiny. Po vyjmutí pomalu opečeme a ozdobíme dílkem citrónu a rajčata. Podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými bramborami.

Podobné recepty:

Zapékané rybí filety, Zapékané rybí filety, Rybí filety a zdravý salát, Závitky z rybích filetů, Zapékané filety s fazolovými klíčky a koprem