Vepřová specialita proslulé kuchařky

Potřebujeme:

500 g vepřové kýty, cibuli, zavařené okurky, plnotučné hořčici, sůl, pepř

Jak na to:

Nakrájenou cibuli zpěníme, přidáme na nudličky nakrájené maso a zprudka opečeme. Asi po 5 minutách podlijeme 2 dcl vody, osolíme, opepříme, přidáme 5 dkg kompotovaných okurek nakrájených na kostičky a dusíme cca 30 minut. Nakonec zahustíme 3 PL plnotučné hořčice. Podáváme s chlebem nebo růžky.

Podobné recepty:

Vepřová kýta v žampionové-rajčatové omáčce, Špagety na sladko - Krkonošská specialita, Čínská vepřová žebírka na páře, Vepřová žebírka s hráškem, Vepřová panenka s cibulkou a smetanou