Plněné trojhrany hermelínu

Potřebujeme:

2 hermelíny, 125 g másla, 40 g drceného uzeného lososa v oleji, 1 lžičku citrónové šťávy, 1 / 2 lžičky paprikové vegety, 50 g čerstvých žampionů, 40 g sekaných vlašských ořechů, čerstvou červenou papriku (na ozdobení), 100 g šlehačky, 16 kusů vlašských ořechů, kousek kapie

Jak na to:

Hermelín rozkrojíme naplocho na dvě kolečka. Připravíme si nádivku. Do vyšlehaného másla přidáme kousky drceného lososa, trochu citronové šťávy a paprikové vegety. Dobře promícháme. Syrové žampiony nakrájíme na malé kostičky a spolu se sekanými ořechy zlehka vmícháme do nádivky. Tuto směs natřeme na spodní kolečko hermelínu a přikryjeme druhým kolečkem. Hermelín po obvodu obalíme v mleté ​​červené paprice, zabalíme do alobalu a necháme v chladničce ztuhnout. Hermelín nakrájíme na 8 trojúhelníků, ozdobíme šlehačkou, lískovými ořechy a kouskem kapie. Podáváme jako jednohubky.

Podobné recepty:

Kuřecí prsa plněné hermelínem, Kuřecí masíčko na hermelínu a mandarinkách, Nakládaný hermelín, Plněný hermelín, Biftek s hermelínem