Majonézové řízky

24.11.2011
Potřebujeme:

800 g vykostěných kotlet
Marináda: 3 vajíčka, 3 stroužky česneku, 3 lžíce majonézy, 1 lžíci maggi, 1 lžíci hořčice, 1 lžičku worcesterské omáčky, 1 lžičku mletého pepře, 1 lžičku soli

Jak na to:

Maso nařežeme na plátky a vyklepeme. V misce smícháme suroviny na marinádu a vložíme do ní maso. Necháme ho odležet alespoň 10 hodin. Maso vyjmeme z marinády a opečeme na oleji z obou stran dozlatova. Podáváme s hranolky nebo pečenými bramborami.

Podobné recepty:

Majonézové-hlívový salát, Harmonické kuřecí řízky, Řízky z králíka, Opilé maso, Kuřecí řízky obalené sýrem a hořčicí