Gurmánský skvělý guláš

11.11.2011
Potřebujeme:

1 kg vepřového masa - nejlepší z plece, 3 větší cibule, 5 stroužků česneku, 2 lžičky gulášového koření (může být i kari), 3 lžičky sladké mleté ​​papriky, 3 PL solamylu, sůl, pepř, 2 masoxu, feferonku, 0,75 -1 l vody

Jak na to:

Maso a cibuli nakrájíme, zamícháme s ostatními surovinami a pořádně promícháme (masox rozpustíme v malém hrníčku a pak dolijeme do 1 l vody). Dáme vše do pekáče, nejlépe do Jánské misky, přikryjeme alobalem a upečeme při teplotě 250 ° C asi 1,5 hodiny. Nedolévá vodu, nemícháme a neodkrýváme alobal.

Podobné recepty:

Skvělý salát, Rychlý a skvělý ovocný koláč, Chlebík s kaviárem, Zelný guláš, Guláš s lečem