Lilek plněný zajícem

Potřebujeme:

2 stehna zajíce, 1 lilek, plátky tvrdého sýru, cibuli, zelenou papriku, 150 ml mléka, 2 PL mouky, sůl nebo vegetu, pepř

Jak na to:

Větší lilek rozkrojíme na 2 poloviny, osolíme, omastíme a necháme zapéct v troubě 15-20 min. Potom vyjmeme opatrně lžící vnitřek lilku bez porušení vnější slupky. Zatím vykostíme 2 stehna zajíce, nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Opražíme na pánvi do měkka asi 10 min a odstavíme. Opražíme Zvlášť cibulku se zelenou paprikou nakrájenou na malé kousky. Po osmažená přidáme vnitřek lilku, opečené kousky zajíce a zalijeme bešamelem. Masou kopcovité naplníme lilky, přikryjeme sýrem a necháme zapéct 5-10 min v troubě.

Podobné recepty:

Plněný lilek, Lilky plněný sójovým masem, Lilek plněný mletým masem, Můj lilek, Lilek s jogurtovým dresinkem