Pečený pstruh s těstovinami

8.11.2011
Potřebujeme:

4 pstruzi, citron, sůl, pepř, olej, 1 cibuli, 4 rajčata, po 1 zelené, žluté a červené paprice, 200 g vařené těstoviny, 100 g plísňového sýra, petrželku

Jak na to:

Ryby omyjeme, potřeme citrónovou šťávou rozmíchanou se solí a opepříme. Na rozehřátém oleji opečeme z obou stran a vyjmeme. Ve výpeku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata a papriky, osolíme, opepříme, posypeme nasekanou natí a dusíme 5 minut. Částí dušené zeleniny naplníme pstruhy, zbylou zeleninu smícháme s těstovinami, dáme do pekáče, posypeme nastrouhaným sýrem, obložíme rybami a v dobře vyhřáté troubě pečeme 10 minut.

Podobné recepty:

Pečený pstruh s mandlemi, Pečený pstruh s mandlemi a citronovou omáčkou, Pečený pstruh po milánsku , Pstruh plněný sekanou petrželkou, Pečený pstruh na hříbkách