Tuňáková pomazánka na jiný způsob

8.11.2011
Potřebujeme:

2 konzervy sendvičového tuňáka ve vlastní šťávě, 2 lžíce Ramy, 1 obdélník taveného sýra, 2 vejce uvařená natvrdo, 1 jemně nakrájenou cibuli, sůl, citrónovou šťávu, podle chuti 2 nebo více lžiček francouzské (ostré) hořčice

Jak na to:

Ramu a tavený sýr vyšleháme elektrickým šlehačem do pěny. Z tuňáka slijeme šťávu, přidáme jí do mísy a zašleháme. Vejce nastrouháme na jemno a špachtlí nebo stěrkou zamícháme do pomazánky. Přidáme cibuli, citrónovou šťávu, sůl a hořčici a vše důkladně promícháme. Mažeme na jednohubky nebo sendviče (množství vystačí na 50 chlebíčků). Zdobíme olivami, ananasem, nakládanými papričkami, kolečky natvrdo uvařených vajec, sterilizovaných okurkami.

Podobné recepty:

Tuňáková pomazánka, Rychlá tuňáková pomazánka, Tuňáková pomazánka s vajíčkem, Tuňáková pomazánka, Tuňáková pomazánka