Kokosový ježci

15.11.2011
Potřebujeme:

6 vejce, 100 g krystal.cukru, 2 dcl vody, 300 g hrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 50 g mletých ořechů, čokoládovou polevu a kokos na obalování

Jak na to:

Nejprve si rozpustíme 100 g kryst.cukru a po rozpuštění pomalu zaléváme s 2 dcl vlažné vody. Když vychladne tak po trošce přidáváme k 6 žloutkem a pomalu mícháme. Pak přidáváme mouku, prášek do pečiva, ořechy a nakonec sníh. Po vychladnutí obalujeme v čokoládové polevě (čokoládu si můžeme i připravit ze 100 g Cery, 4 l kakaa, 4 l mléka a 1 l oleje) a obalujeme v kokosu.

Podobné recepty:

Londýnské řezy, Piňa Colada, Sněhové řezy s hroznem, Ježci, Řezy Bounty