Krůtí specialita

14.11.2011
Potřebujeme:

1 kg krůtích prsou, 5 vajec, 1,5 dcl oleje, 2 lžíce vody, 2 lžíce kečupu, 1 lžičku vegety, sůl, pepř, worcestrovou omáčku

Jak na to:

Ještě zmrazené maso pokrájíme na kousky jako nudle, utřeme s vejci a ostatními surovinami a necháme odpočívat v lednici alespoň 3 dny. Pak už jen dáme na pánev s horkým olejem a za stálého míchání opékáme asi 15 minut. Podáváme s hranolky, rýží a zeleninovou oblohou.

Podobné recepty:

Krůtí prsa s broskví, Krůtí prsa plněné borůvkami, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce, Krůtí řízky s broskvovým karamelem