Šlehačkové překvapení

15.11.2011
Potřebujeme:

2 šlehačkové smetany, 2 šlehačkové ztužovače, 2 balení sušenek Indiánky, horkou čokoládu, případně kakao, moučkový cukr dle chuti

Jak na to:

Uvaříme horkou čokoládu, kakao (můžeme uvařit i kávu) a necháme vychladnout. Připravíme si tác, vysteleme ji alobalem a rozbalíme Indiánky. Vyšleháme šlehačkové smetany s moučkovým cukrem (podle chuti) a ztužovačem. Namáčíme sušenky ve vychladlé čokoládě. Jednu stranu Indiánky potřeme šlehačkou. Sušenky ukládáme nastojato šlehačkou k sobě. Nakonec šlehačkou potřeme celý zákusek a dáme do chladu ztuhnout. Po ztuhnutí krájíme šikmo.

Podobné recepty:

Tiramisu, Kofolové překvapeni, Krémeš z bebe sušenek, Šlehačkové cukroví, Trasený dort