Míchaná zelenina

Potřebujeme:

Nálev: 1 Deko, 1 a 1 / 2 l vody, 1 / 2 l octa, na vrch lahve dáme 2-4 tabl. sacharinu květák, patizon, celer, fazolky, kukuřici, cibulky, kedluben, křen, papriku, malé rajčata, feferonky, okurky, houby, zelné listy, hrášek, vinný list, kopr

Jak na to:

Bílou zeleninu - květák, patizon, celer, fazolky, kukuřici, cibulky, kedluben a křen, pokrájíme a chvilku povaříme ve vodě s kyselinou citronovou, necháme vychladnout. Potom v této vodě povaříme papriku, malé rajčata, feferonky, okurky, houby, zelné listy, hrášek, hroznový list a kopr. Zeleninu střídavě ukládáme do láhve. Láhve sterilizujeme 10-15 min.

Podobné recepty:

Řecký salát, Rizoto s rybičkami v oleji, Krabí penízky, Kuřecí roláda, Plněné paprikové kolečka