Pařížské rohlíčky

18.11.2011
Potřebujeme:

6 bílků, 45 dkg krystalového cukru, 22 dkg mletých ořechů, 1,5 PL polohrubé mouky

Jak na to:

Do vodní lázně vložíme mísu s bílky, které do zhoustnutí s krystalovým cukrem vyšleháme nad parou. Odstavíme z tepelného zdroje, přimícháme umleté ​​ořechy a mouku. Masu dáme do mikrotenového sáčku, vytlačíme rohlíky na mastný papír a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Po vychladnutí vytlačujeme z mikrotenového sáčku čokoládový krém. Vrch polijeme čokoládou.

Podobné recepty:

Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky