Drůbeží játra na pikantní způsob

1.12.2011
Potřebujeme:

600 g drůbežích jater, 1 vejce, 1 lžíci Solamylu, sůl, pepř, 2 chilli papričky, 3 lžíce oleje, Glutasul, 1 lžíci ostré hořčice, 2 lžíce červeného vína

Jak na to:

Drůbeží játra pokrájíme na menší kousky a promícháme s rozšlehaným vejcem, rozmočený Solamylem, osolíme, okořeníme mletým pepřem a posypeme nadrobno posekanými chilli papričkami. Opět promícháme a necháme odstát 20 minut. Potom játra vložíme do rozehřátého oleje a opékáme. Když je měkká, přidáme Glutasul, ostrou hořčici a podlijeme červeným vínem. Ještě chvíli dusíme a horké podáváme.

Podobné recepty:

Drůbeží játra na pikantní způsob, Drůbeží mix, Játra na gruzínský způsob, Pečený plněný bůček, Kuřecí játra na dijonská způsob