Ražniči z divočáka

16.11.2011
Potřebujeme:

500 g masa z divočáka, 200 g domácí klobásy, 150 g uzené slaniny, 3 cibule, olej, 3 jalovce, citronovou šťávu
Česneková pasta: 2 stroužky česneku, mletou červenou papriku, utlučeného pepře, sůl, máslo

Jak na to:

Maso omyjeme, odblaníme, nakrájíme na kostičky a potřeme olejem, ve kterém jsme rozmíchali citrónovou šťávu a utlučený jalovec. Na několik hodin odložíme na chladné místo. Domácí klobásu nakrájíme na kolečka, slaninu na větší kostky, cibuli nakrájíme na čtvrtky a rozebereme na lupínky. Na dřevěné špejle střídavě napichujeme klobásu, maso, slaninu a cibuli. Hotové ražniči potřeme česnekovou pastou, osmahneme na rozehřátém oleji a upečeme ve vyhřáté troubě. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovými saláty.
Česneková pasta: Česnek očistíme, protlačíme a utřeme se solí, máslem, pepřem a červenou paprikou.

Podobné recepty:

Ražniči z divočáka, Maďarský guláš z divočáka, Soté z divočáka, Ražničí, Smetanová polévka z divočáka