Pomazánka á la humr

16.11.2011
Potřebujeme:

400 g rybího filé, 2 majolky, 1 jablko, 1 cibuli, 1 lžíci kečupu, citrónovou šťávu, sůl a pepř

Jak na to:

Rybí filé vaříme asi 12 minut do měkka. Uvařené filé nakrájíme na drobné kousky. Na jemno nakrájené jablko i cibulkou přidáme k rybímu masu. Také přidáme zbývající suroviny jako kečup, citrónovou šťávu a sůl i pepř podle chuti. Suroviny promícháme a pomazánku necháme rozležet do druhého dne v lednici. Potom mažeme na krajíčky veky a na vrch položíme plátek citronu.

Podobné recepty:

Zeleninová pomazánka jako humr, Pomazánka falešný humr, Chlebíčky a la humr, Míchaný pohár Ohla la la, Falešný humr