Kuřecí rarášci

28.11.2011
Potřebujeme:

1 kuře, 2 vejce, 1 dcl piva, 1 lžíci hořčice, 1 lžíci sójové omáčky, 3 lžíce hladké mouky, 1 lžíci solamylu pepř, sůl

Jak na to:

Kuře stáhneme z kůže a vykostíme a maso nakrájíme na menší kousky. Do misky si dáme 2 vejce, 1 dcl piva, 1 lžíci hořčice, 1 lžíci sójové omáčky, 3 lžíce hladké mouky, 1 lžíci solamylu, trochu pepře a soli. Omáčku rozšleháme vidličkou a nakrájené maso naložíme asi na 3 hodiny. Maso prudce opékáme na oleji. Podáváme s bramborami.

Podobné recepty:

Kuřecí rarášci, Kuřecí rarášci, Kuřecí rarášci, Kuřecí rarášci, Rarášci