Španělská mísa

28.11.2011
Potřebujeme:

1 / 2 kg hovězího masa, 3 / 4 kg malých vařených brambor, 2 zelené papriky, 1 červenou papriku, 3 cibule, 6 rajčat, 2 pomeranče, 1 l červeného vína, 4 lžíce oleje, 1 lžičku papriky, 1 chilli papričku, sůl

Jak na to:

Maso umeleme, osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme cibuli a papriku nakrájenou na proužky, chilli papričku a sůl. Asi po 2 minutách přidáme mletou papriku, rajčata, červené víno a dusíme cca 10 minut. Dušenou směs dáme na pekáč, vložíme do ní brambory, měsíčky pomerančů a dáme zapéct asi na 5 minut.

Podobné recepty:

Pekelný dech, Španělská mísa, Želé bonbony, Španělská rýže, Čokoládové fondue