Rybí karbanátky

21.11.2011
Potřebujeme:

400 g rybího filé, 2 sušší rohlíky, 4 lžíce rozemletých ovesných vloček, 1 vajíčko, trochu koření na ryby, koření na mleté ​​maso, sůl, strouhanku, olej

Jak na to:

Polo rozmrazené filé nameleme, osolíme, opepříme, přidáme nadrobno nakrájené rohlíky předem namočené v trošce mléka, vejce a ovesné vločky (může být i strouhanka). Z masy formujeme malé kulaté karbanátky, ty obalíme ve strouhance, necháme chvíli odstát. Smažíme na mírném plameni z obou stran, nebo na vymaštěném plechu v troubě také z obou stran. Po usmažení uložíme na kuchyňskou utěrku. Podáváme s bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Karbanátky z rybího filé, Rybí karbanátky, Karbánátky v leču z brmborem, Grilované karbanátky, Rybí karbanátky