Pasta á la Šuta

Potřebujeme:

200 g mletého masa, 1,5 sáčky špaget, 20 dkg tvrdého sýra (Eidam), 1 špetku soli, 1 špetku papriky (sladké i štiplavé), 1 špetku pepře, 1 lžíci sójové omáčky, 1 špetku majoránky (není nutná), 1 sklenice kečupu, 1 lžíci oleje

Jak na to:

Nejdříve si připravíme do menšího hrnce trochu oleje a mleté ​​maso. Dusíme doměkka, podle potřeby přidáváme olej. Na ochucení přidáme sůl, papriku, majoránku, trošku sojové omáčky. Zalijeme kečupem a podusíme. Stále mícháme. Směs vylijeme na pánev a na ni dáme špagety. Nakonec posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme v troubě, dokud se nerozpustí sýr. Podáváme.

Podobné recepty:

Tahini pasta, Omáčka s petrželkou, Míchaný pohár Ohla la la, La pasta, Jehněčí kotlety po provensálsku