Šarišský guláš

21.11.2011
Potřebujeme:

1,5 kg vepřového masa, 1 velkou cibuli, 2-3 stroužky česneku, 3 lžíce kečupu, 1 lžíci worcesterová omáčka, 1 velké lečo (bez šťávy), 1 plechovku žampionů, olej, pepř, kmín, červenou papriku, chilli, majoránku a sůl

Jak na to:

Maso pokrájíme na nudličky a opečeme na oleji. Přendáme do hrnce, ve kterém jsme na oleji opražili cibulku s paprikou. Maso opepříme, osolíme, přidáme kečup a podusíme. Nakonec přidáme worchesterovú omáčku, lečo, žampiony, majoránku a česnek.

Podobné recepty:

Zelný guláš, Guláš s lečem, Cuketový guláš se zeleninou, Kotlíkový guláš, Hlívový maďarský guláš