Topinky s jaterní pomazánkou

3.1.2012
Potřebujeme:

20 g sádla, 20 g cibule, 100 g jater, sůl, pepř, 1 natvrdo uvařené vejce 50 g škvarek, 1 lžičku hořčice, sendvič

Jak na to:

Na sádle zpěníme posekanou cibuli, přidáme omyté nakrájené játra a rychle upečeme. Podlijeme troškou vody a vychladlou játru i se šťávou vložíme do mixéru.
Přidáme sůl, pepř, uvařené posekané vejce, hořčici, škvarky a vše spolu umixujeme, nebo dvakrát umeleme na masovém mlýnku.
Ze sendviče nakrájíme tenké plátky, které po obou stranách opečeme. Vychladlé mažeme jaterní pomazánkou a ozdobíme kyselou okurkou.

Podobné recepty:

Topinky s jaterní pomazánkou, Topinky s pálivou ďábelskou pomazánkou, Játrová pomazánka na topinky, Teplá Játrovka, Topinky s játrovou pomazánkou