Kebab z ryb a zeleniny

3.1.2012
Potřebujeme:

500 g ryby s tvrdším masem, 2 tvrdé rajčata, 2 zelené papriky, 2 cibule, trochu olivového oleje, oregano, sůl, pepř

Jak na to:

Rybu, rajčata, papriku a cibuli nakrájíme na kostky a namočíme do oleje. Posypeme solí, ochutíme pepřem a oreganem.
Na vidlici střídavě napichujeme připravenou pokrájenou rybu, rajčata, papriku a cibuli. Doporučujeme zachovat toto pořadí, aby se promíchala chuť všech napichovaných vrstev.
Grilujeme přibližně 20 minut, dokud maso nezměkne.

Podobné recepty:

Kebab z ryb a zeleniny, Pomazánka z ryb v rajčatové šťávě, Pomazánka z ryb v rajčatové šťávě, Řecký kebab, Rybí pomazánka