Tatarský biftek

Potřebujeme:

500 g hovězí svíčkové, 1 PL hořčice, 1 lžíce kečupu, 1 / 2 PL prolisovaného česneku, 1 PL nadrobno posekané cibulky, 1 PL nadrobno pokrájené sterilované okurky, 1 PL worchesterske omáčky, 1 / 3 lžičky drceného kmínu, 1 / 2 lžičky mleté papriky, 2 lžíce olivového oleje, 1 / 2 PL sekaných kaparů, 4 žloutky, sůl, pepř, tabasko

Jak na to:

Svíčkovou umeleme nebo nakrájíme nadrobno, smícháme se všemi ingrediencemi a necháme 1 / 2 hodiny odpočívat v ledničce. Podle potřeby dochutíme.
Podáváme s toustového chleba opečeným do křupavá a potřeme prolisovaným česnekem.

Podobné recepty:

Falešný tatarský biftek, Tatarský biftek, Falešný tatarský biftek, Zeleninový tatarský biftek, Tatarský biftek