Pikantní kuřecí křídla

21.12.2011
Potřebujeme:

kuřecí křídla dle potřeby, 6 dkg másla, 2 lžíce oleje, 1 KL kmínu a mleté ​​červené papriky, 3 lžíce sójové omáčky, 1 PL hořčice, trošku mletého pepře a cukru

Jak na to:

Den před přípravou kuřecí křídla očistíme a natřeme směsí vymíchání ze sojové omáčky, hořčice, 1 lžíce oleje, kmínu, papriky, koření a cukru. Nesolíme, protože sojová omáčka je dost slaná.
Odložíme do lednice a druhý den poklademe do pekáče, vymazaného olejem. Na každé křídlo dáme kousek másla a pečeme.
Během pečení oblévá rozpuštěným máslem a když jsou už křídla připečené do zlatová podlijeme trochou horké vody.
Podáváme s rýží nebo se zeleninovým salátem

Podobné recepty:

Pikantní kuřecí křidélka, Kuřecí křídla na čínský způsob, Pikantní kuřecí křídla, plněné kuřecí játry a obalované v sezamu, Kuřecí křídla na bramborách, Grilované kuřecí křídla