Odpalované věnečky

13.1.2012
Potřebujeme:

½ l vody, 180 g Cery, 280 g hladké mouky, 8 vajec

Jak na to:

½ l vody, 180 g Cera spolu povaříme, dokud se Cera nerozpustí. Přimícháme 280 g hladké mouky za stálého míchání, vznikne hladká kaše.
Do vychladlého postupně vmícháme 8 vajec a necháme těsto odpočinout. Pomocí cukrářského sáčku nebo lžící formujeme na plech. Nejdříve pečeme při teplotě 250 ° C, když "vyskočí", stiskneme na 170 ° C a necháme dobře propéct (alespoň 30 minut). Během pečení troubu neotvíráme, jinak splasknou.

Podobné recepty:

Čokoládové / kakaové bomba koule, Bezlepkové odpalované věnečky, Odpalované věnečky, Odpalované věnečky, Odpalované věnečky