Mleté ​​maso s bramborovou kaší

30.12.2011
Potřebujeme:

750 g mletého masa, 500 g brambor, 180 ml mléka, 2 lžíce másla, 2 lžíce oleje, 1 lžíci sójové omáčky, 1 větší cibuli, 3 stroužky lisovaného česneku, sůl, pepř, mletou papriku

Jak na to:

Očištěné brambory nakrájejte na kostky a vařte v osolené vodě 10 minut.
Mezi tím na oleji opečte do zlatová cibuli, přidejte maso a duste asi 10 minut. Maso ochuťte solí, pepřem, sojovou omáčkou a česnekem.
Z uvařených brambor, másla a horkého mléka připravte kaši obvyklým postupem. Masovou směs rozložte rovnoměrně do vymazané zapékací mísy, navrch ozdobně navrstvěte kaši a zapékejte
v předehřáté troubě, dokud povrch nezezlátne.

Podobné recepty:

Bramborový nákyp s mletým masem, Cottage pie, Kuřecí prsa se sýrem a broskví, Pštrosí vejce, Bramborový nákyp