Ovocný koláč

17.1.2012
Potřebujeme:

3 hrnky acidofilního mléka, 3 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek moučkového cukru, 1 / 2 hrnku oleje, 1 / 2 balíčku kypřícího prášku, 50 g rozinek, 50 g kandovaného ovoce, moučkový cukr na posypání

Jak na to:

Všechny suroviny smícháme a vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 170 ° C (horkovzdušná trouba 150 ° C) asi 40 minut. Hotový koláč podle chuti po ¬ třeme marmeládou a posypeme moučkovým cukrem.
Tip: Použít můžete i ochucené acidofilním mlékem, koláč bude mít svěží barvu. Přidejte však trochu méně cukru.

Podobné recepty:

Mražený koláč, Kynutý koláč bez kynutí, Ovocný koláč bez mléka a vajec, Ovocný koláč, Rychlý ovocný koláč