Kachna a la kožich

Potřebujeme:

1 kachnu, 1 vykostěné kuře, 15 dkg krůtí prsa, křen, sůl, máslo, bazalku

Jak na to:

Očištěnou kachnu zevnitř osolíme. Vykostěné kuře rozložíme, osolíme a dáme na něj vrstvu strouhaného křenu. Na to položíme stočené krůtí prsa a trochu másla.
Kuře zavineme a stáhneme dokola provázkem, aby vlezlo do kachny. Takto připravené kuře vložíme do kachny a tuto uzavřeme jehlami.
Do pekáče dáme máslo, vložíme kachnu a posypeme bazalkou. Přikryji dalším pekáčem a dáme do trouby. Po upečení kachnu rozstřihnout a rozporcujeme.
Kuře spolu s krůtího prsy nakrájíme na plátky.

Podobné recepty:

Kachna na medu, Majoránková pečená kachna, Plněná kachna, Kuře a la kachna, Míchaný pohár Ohla la la