Játrová pomazánka na topinky

18.1.2012
Potřebujeme:

20 g sádla, 20 g cibule, 100 g jater, sůl, pepř, 1 natvrdo uvařené vejce, 50 g škvarek, 1 lžičku hořčice, sendvič

Jak na to:

Na sádle zpěníme posekanou cibuli, přidáme omytou nakrájenou játra a rychle upečeme. Podlijeme troškou vody a vychladlou játra i se šťávou vložíme do mixéru. Přidáme sůl, pepř, uvařené posekané vejce, hořčici, škvarky a vše spolu umixujeme, nebo dvakrát pomeleme na masovém mlýnku.
Ze sendviče nakrájíme tenké plátky, které po obou stranách opečeme. Vychladlé mažeme jaterní pomazánkou a ozdobíme kyselou okurkou.

Podobné recepty:

Játrová pomazánka, Topinky " Arnošta z Pardubic", Sýrová pomazánka na topinky, Kuřecí prsa na topinkách, Játrová pomazánka