Šlehačkovo-tvarohový krém s rybízem

19.1.2012
Potřebujeme:

rybíz, měkký nízkotučný tvaroh, 1 šlehačku 33%, 1 ztužovač, 2 balíčky vanilkového cukru, 2 PL moučkového cukru, kulaté piškoty, jahodový džem

Jak na to:

Rybíz očistíme a zbavíme stopek. Do mísy dejte šlehačku, nejlépe úplně vychladnou, přidejte ztužovač šlehačky, 2 balíčky vanilkového cukru a šlehačem vymícháme do tuha.
Do vyšlehané šlehačky postupně přišlehávejte měkký tvaroh. Pokud se Vám zdá výsledný efekt málo sladký, přišlehejte lžíci-dvě moučkového cukru. Dobře vymícháme.
Do sklenic dejte piškoty, na to rybíz, jahodový džem, šlehačkovo-tvarohový krém opět piškoty, rybíz, .. Vrch ozdobte růžovým kokosem, rybízem, lístky z rybízu, čokoládovou polevou.

Podobné recepty:

Moučník - prošívaná deka, Ovocný dort za studena, Tvarohový koláč, Tvarohový koláč s rybízem, Tvarohový krém do pohárů