Tvarohovo-vanilkový krém

Potřebujeme:

2 balení nízkotučného tvarohu, 500 ml mléka, cukr, Zlatý klas, 1 vanilkový cukr, 250 ml smetany na šlehání, ztužovač, kompotované nebo mražené ovoce, pikantní džem

Jak na to:

Z půl litru mléka, Zlatého klasu, vanilkového cukru a krystalového cukru uvaříme pudink. Ještě do teplého pudinku opatrně vmícháme nízkotučný tvaroh. Po úplném vychladnutí přimícháme tuhou ušlehanou šlehačku se ztužovačem.
Do sklenic vrstvíme tvarohový krém s džemem a scezeným kompotovaným ovocem - nejlepší jahodami a ozdobíme podle fantazie. Potom dáme krém úplně vychladnout a podáváme.

Podobné recepty:

Tvarohovo-jogurtový krém s hruškami, Brusinkový krém, Tvarohovo-kávový krém, Tvarohovo-pudinkovo-ovocný dezert, Moučník - prošívaná deka