Sýrové chlebíčky po provensálsku

Potřebujeme:

125 g majonézy, 1 lžíci rajského protlaku, 1 lžičku ostré hořčice, 50 g strouh.ementálu, 2 stroužky česneku, špetku cayenského pepře, 500 g sendvičového chleba

Jak na to:

Majonézu, rajčatový protlak, hořčici a sýr dáme do jedné misky. Přidáme očištěný a prolisovaný česnek a vše smícháme. Směs vymícháme do krému a dochutíme cayenský pepř.
Chléb nakrájíme na krajíce, které natíráme sýrovým krémem.
Jednotlivé natřené krajíce ukládáme na rošt, který podložíme plechem. Zapékáme ve středu rozehřáté trouby.
Chlebíčky jsou hotové, pokud se na povrchu lesknou.

Podobné recepty:

Pita chlebíčky s cottage sýrem, Zapékané chlebíčky, Jednoduchá česneková pomazánka na chlebíčky, Vaječný chlebíček, Tuňákové chlebíčky