Těstovinová pasta

Potřebujeme:

1 konzervu velkého rajského protlaku, 2 lžičky vegety, 250 ml smetany, 500 g bezvaječných těstovin, 3 stroužky česneku, kukuřici, šunku, sójové maso, sýr

Jak na to:

Těstoviny dáme vařit do vroucí osolené vody s lžičkou oleje.
Do hrnce dáme rajčatový protlak, který krátce osmahneme a přidáme vegetu. Toto zalijeme šlehačkovou smetanou a uvedeme do varu.
Na závěr, protlačíme do omáčky česnek a chvilku necháme vřít.
Touto omáčkou zalijeme uvařené těstoviny a podle chuti si přidáme uvařené sójové maso, tvrdý sýr, žampiony, kukuřici a jiné.

Podobné recepty:

Tahini pasta, Omáčka s petrželkou, Těstovinová bábovka, Těstovinová večeře, Jehněčí kotlety po provensálsku