Pařížské rohlíčky

21.2.2012
Potřebujeme:

Těsto: 3 vejce, 30 dkg vlašských ořechů, 30 dkg moučkového cukru, 2 lžíce mouky
Poleva: 20 dkg čokolády na vaření, 10-12 dkg tuku omega (100% tuk)
Krém: 3 vejce, 12 dkg cukru, 3 dkg kakaa

Jak na to:

Na pečící papír zdobícím sáčkem tvoříme rohlíčky. Rohlíky pečeme raději 14 dní dopředu, aby změkly.

Krém: Vše šleháme nad párou a necháme vychladnout. Ušleháme si 25 dkg másla a přidáme vychladlou kakaovou hmotu. Krémem zdobíme rohlíky a polijeme kakaovou hmotou.

Podobné recepty:

Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky