Plněné řízky v alobalu
20.2.2012
vepřové maso, slaninu, plátkový sýr, plátkovou šunku nebo salám, cibuli, pepř, česnek, olej
Jak na to:Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a plníme - plátek šunky, plátek sýru, plátek slaniny, kolečko cibule, kdo chce si může dát i chilli papričku.
Maso přeložíme a vložíme na alobal, kde jsme předtím dali za čtvrt lžičky utřeného česneku s olejem. Na vrch masa znovu dáme česnek smíchaný s olejem. Dobře zabalíme do alobalu. Takto si uděláme bochánky.
Pečeme asi takovou 1-1,5 hod. Podáváme s pečenými bramborami a s rýží ..
Plněné vepřové řízky v alobalu, Plněné řízky v alobalu, Plněné řízky v alobalu, Řízky v alobalu, Plněné řízky nivou a broskvemi