Salát z bílého zelí a kuřecím masem

Potřebujeme:

půl hlávky bílého zelí, jednu menší salátovou okurku, jednu cibulku, dvě nebo tři rajčata, sýr cihla, tatarskou omáčku 500 ml, lžíci hořčice, kuřecí prsa, olej na opečení prsou, sůl

Jak na to:

Zelí, okurku, rajčata a cibuli nakrájíme na nudličky a sýr na kostičky. Vše smícháme v misce nebo salátové nádobě, osolené kuřecí prsa nakrájená na nudličky upečeme jako minutku na oleji a necháme trochu vychladnout.
Přidáme k zelenině a zalijeme tatarskou omáčkou, přidáme lžíci hořčice. Vše smícháme, necháme odstát aby zelenina pustila trochu šťávy a podáváme. Vhodné jako zeleninová bomba - syté jídlo, nebo jako zeleninový salát k hlavnímu jídlu.

Podobné recepty:

Zeleninový salát s kuřecím masem, Těstoviny s kuřecím masem po čínsky, Těstoviny s kuřecím masem po čínsky, Salát s kuřecím masem a anasem, Těstovinový salát s kuřecím masem