Domácí studentská pečeť

7.3.2012
Potřebujeme:

čokoládu mléčnou nebo hořkou (mohou být i různé čokoládové figurky, ..) trochu ztuženého tuku, lískové oříšky, rozinky, želé bonbóny nebo kandované ovoce

Jak na to:

Čokoládu rozbalte, nalámejte a dejte do hrnce. V hrnci nad párou roztaví čokoládu, přidejte trochu ztuženého tuku (dle uvážení).
Připravte si oříšky (celé nebo mírně nasekané), rozinky a bonbóny. Vše vmíchejte ke čokoládě. Hrnec sejměte z plotny a masu nechte trochu zhoustnout. Připravte si alobal, do kterého vysypte obsah hrnce. Pomocí alobalu vytvarujte váleček a zabalte ho (udělejte pěknou velkou salónku).
Dejte ztuhnout do lednice.

Podobné recepty:

Studentská pečeť, Studentská pečeť, Studentská pečeť, Studentská pečeť, Studentská pečeť z bebe pudinku