Jahodové cookies s bílou čokoládou

Potřebujeme:

1/2 sklenice másla (125 g), 1 vajíčko, 1/2 sklenice hnědého cukru, 1/4 sklenice krystalového cukru, 1 3/4 sklenice hladké mouky, 1/2 lžičky sody bicarbona, 3/4 sklenice bílé čokolády, 1 pohár jahod

Jak na to:

Jahody pokrájejte na menší kousky. V míse vyšlehejte máslo s cukry. Do pěny přidejte vajíčko a dobře vymícháme (pokud máte vanilkové aroma tak jí trochu přidejte). Poté přidejte mouku smíchanou se sodou bicarbona a opět vymícháme. Vznikne tuhé těsto, do kterého přidejte posekané jahody a bílou čokoládu.
Na pečícím papírem vyložený nebo vymazaný plech dejte lžící hromádky těsta. Pečte při teplotě 190 C do slabě hněda a po vyjmutí z trouby je ještě nechte chvíli na plechu.

Podobné recepty:

Mokka oválky, Kokosová zmrzlina s bílou čokoládou a mandlemi, Kostka ,,Margot, Americké "cookies", Jahodové řezy