Těstoviny fettucciny s lososem a smetanou

Potřebujeme:

4 porce
400 g těstovin fettuccine (dlouhé široké nudle), 300 g lososa (z konzervy nebo čerstvý), 150 ml smetany, 1 stroužek česneku, 5 lžic extra panenského olivového oleje, petrželku, sůl, pepř

Jak na to:

Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vařící vodě ( pouze je scedíme). Očištěný stroužek česneku opečeme na olivovém oleji.
Lososa nařežeme na menší kousky a přidáme do oleje. Na slabém ohni ho asi 5 min necháme povařit. Pak přidáme smetanu, osolíme, opepříme a necháme chvíli povařit. Hotové scezené těstoviny přidáme k omáčce a promícháme.
Ozdobíme petrželkou.

Podobné recepty:

Tvarohová pomazánka s lososem, Tvarohová pomazánka s lososem, Fettuccine s aljašským lososem a smetanovo-bazalkovou omáčkou, Těstoviny s lososem (Farfalla salmone), Těstoviny s lososem