Kuřecí játra na červeném víně

27.1.2012
Potřebujeme:

500 g kuřecích jater, 1 cibuli, olej, mletou červenou papriku, pepř, vegeta, 3 lžíce kečupu, 5 PL červeného vína, vodu, Solamyl

Jak na to:

Játra očistíme, omyjeme a pokrájíme na menší kousky. Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli. Přidáme játra a krátce orestujeme. Přidáme mletou červenou papriku, pepř, vegetu, kečup a červené víno. Podle potřeby dolijeme vodu (podle toho, kolik chceme mít omáčky) a sušíme.
Ve vodě rozmícháme solamyl. Těsně před dokončením omáčku zahustíme solamylem (přilévejte pomalu za stálého míchání, dokud nedosáhnete požadovanou hustotu).

Podobné recepty:

Kuřecí játra narychlo, Vepřová játra na červeném víně, Vepřová játra na červeném víně, Játra dušená na červeném víně, Kuře na červeném víně