Kuře na červeném víně

Potřebujeme:

4 kuřecí stehna, sůl, pepř, mletou červenou papriku, olej, 1 cibuli, špetku mletého kmínu, 1 PL hořčice, 2 lžíce kečupu, 4 lžíce červeného vína, 1 ¼ dcl vody

Jak na to:

Kuře osolíme, poprášíme mletým pepřem, mletou červenou paprikou a na horkém oleji do hněda opečeme. Kuřecí stehna vyjmeme a ve výpeku osmažíme posekanou cibuli. Ve vodě rozmícháme víno, hořčici a kečup. K cibuli přidáme kuřecí stehna, mletý kmín a vínovou směs. Přikryté dusíme 20 minut.

Podobné recepty:

Topinambury na červeném víně, Francouzské kuře, Kuře na víně, Hlemýždě na červeném víně, Hlemýždě na červeném víně